Koopwoning verhuren Dordrecht

Een koopwoning verhuren in Dordrecht doet u samen met expats verhuur Dordrecht. Via de leegstandswet kunt u een te koop staande woning tijdelijk verhuren, ideaal voor als dit allemaal iets langer duurt dan verwacht! U dient voor verhuur via de leegstandswet een vergunning aan te vragen bij uw gemeente.

Voordelen verhuur via leegstandswet Dordrecht

Wanneer u verhuurt via de leegstandswet in Dordrecht kunt u uw dubbele lasten blijven dekken. Uw woning staat niet leeg; zo vermijdt u vandalisme en inbraak. Daarnaast ontvangt u huurinkomsten terwijl uw huis gewoon te koop blijft staan op de markt! Bij verhuur via de leegstandswet in Dordrecht mag u helemaal zelf de huurprijs bepalen en hoeft u beperkte huurbescherming te garanderen. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden: u heeft toestemming nodig van uw bank of hypotheekverstrekker en uw verzekeraar moet ingelicht worden over de verhuur.

Wat doet expats verhuur Dordrecht voor u?

Expats verhuur Dordrecht gaat actief voor u op zoek naar de ideale huurder. Wij vinden deze meestal erg snel, binnen enkele weken. We plaatsen uw woning op diverse websites waar mogelijke huurders zoeken naar woonruimte. Ook tonen wij uw woning in onze woningmail waarop velen geabonneerd zijn. Is de juiste huurder gevonden? Dan wilt u natuurlijk graag weten met wie u in zee gaat. Daarom voert expats verhuur Dordrecht een uitgebreide screening uit, gebaseerd op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook regelen wij een correct huurcontract en inspecties van de woning voor- en na de huurperiode.

Is uw koopwoning beschikbaar om te verhuren in Dordrecht? Neem snel contact op met expats verhuur Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken.