Huis verhuren Dordrecht

Uw huis verhuren in Dordrecht doet u via expats verhuur Dordrecht: uw verhuurmakelaar gespecialiseerd in expats verhuur. Alle soorten verhuur zijn bij ons mogelijk; van kamers tot appartementen, studio’s of woonhuizen. Permanent of tijdelijk, gemeubileerd of gestoffeerd; u bepaalt alles zelf.

Expat huurders in Dordrecht aanspreken

Expats verhuur Dordrecht is gespecialiseerd in de verhuur aan expats, daarom geven we u alvast enkele tips waarmee u uw woning het beste laat opvallen bij deze doelgroep.

  • Richt uw woning in Dordrecht in voor de ideale huurder. Houdt rekening met wat voor huurder u graag in uw huis ziet bij de inrichting daarvan. Expats richten zich voornamelijk op het hogere segment.
  • Streef naar een neutrale inrichting. Hiermee spreekt u een breder publiek aan; vermijd dus felle kleuren en excentrieke meubels.
  • Zorg voor moderne en goed werkende apparatuur. Expats betalen meer voor een woning en verwachten dan ook dat alles in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn.
  • Geef de huurder mogelijkheden. Als u uw woning gestoffeerd verhuurt, verliest u geïnteresseerden die op zoek zijn naar een gemeubileerd huis in Dordrecht. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Het kan daarom verstandig zijn om een woning gemeubileerd aan te bieden met de optie tot het weghalen van de meubels.

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Dordrecht? Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie. Neem snel contact met ons op en u hoort zo snel mogelijk van ons.