Appartement verhuren Dordrecht

Heeft u een appartement om te verhuren in Dordrecht? Dan helpen wij u hierbij! Dordrecht is centraal gelegen en biedt veel kansen voor expats. Deze betrouwbare en nette huurders zijn altijd op zoek naar mooie woningen, misschien wel de uwe. Omdat expats vaak tijdelijk in Nederland blijven is een gemeubileerd appartement voor hen vaak erg geschikt. Voor u als verhuurder is dat ook ideaal: u hoeft niet alles mee te nemen! Als u zelf op reis gaat kunt u na de huurperiode gewoon weer fijn terug in uw eigen huis in Dordrecht zonder veel moeite.

Geschikte expat huurder

Expats verhuur Dordrecht heeft ruime connecties op de huurmarkt en kan op deze manier snel een geschikte expat huurder vinden voor uw appartement. Onze connecties huren vaak expats in en zijn daarom ook op zoek naar woonruimte voor deze werknemers. Expats verhuur Dordrecht zorgt ervoor dat uw woning een optimale online exposure krijgt; aanwezigheid op diverse websites en een mooie presentatie. Zo hebben we een grote kans op succes! Onze service bestaat verder uit het doen van uitgebreide screening van de huurder en het opstellen van het contract. Ook zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht van de woning in Dordrecht.

Heeft u interesse in appartement verhuren via expats verhuur Dordrecht? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en u hoort zo snel mogelijk van ons.